Fredagsbar og genbrugsmøbler

Nyhed

FO-Aarhus og Museum Overtaci er gået sammen om at etablere et nyt spændende bylivshus – Overtaci House – i Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles gamle ikoniske bygninger.

Formålet med det nye Overtaci House er at etablere et nyt fælles bylivshus, der skal rumme en kunstinstitution, en formidlingsplatform, et oplevelseshus, et foreningshus, et spisehus, en cafe, og være et naturligt bylivscentrum for det nye Skejby.

I forbindelse med at Danmarks Medie- og Journalisthøjskole flytter fra de gamle ikoniske bygninger fra Oluf Palmas Allé til Katrinebjerg, har de mere end 2.000 møbler og kontorartikler – herunder stole, tavler m.m., tilovers som de efterlader, hvilket foreninger, klubber og virksomheder kan afhente kvit og frit.

Vi har i et samarbejde med FO-Aarhus fået mulighed for at invitere alle vores samarbejdspartnere og frivillige foreninger til et særligt fredagsbar-arrangement med afhentning af genbrugsmøbler

Fredag d. 21/8-2020 kl.15:30

i Overtaci House’ nye og Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles gamle adresse: Oluf Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N.

I forbindelse med at vi afholder arrangementet som en fredagsbar, vil der naturligvis blive serveret øl under arrangementet.

Bakken Bears og CSR Aarhus støtter dette initiativ, fordi det er væsentligt for os, at støtte solide bæredygtige initiativer, hvor der er fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Vi håber på at se jer derude!