Digitalt fyrværkeri hjælper miljøet

NyhedProjekt

Virksomheder kan bruge krudtpenge på bæredygtige projekter

450 millioner kroner. Så mange penge fyrede danskerne sidste år af på fyrværkeri ifølge Dansk Erhverv. Nu forsøger CSR Aarhus at gøre en del af nytårskrudtet co2-neutralt.

I stedet for at købe raketter, opfordrer organisationen de østjyske virksomheder til at donere pengene til bæredygtige projekter. Som tak for støtten får virksomhederne tilsendt et forureningsfrit fyrværkerishow i digitalt format.

”Det kan naturligvis være svært ikke selv at tænde for lunten. Men med digitalt fyrværkeri kan virksomsejere og medarbejdere trykke på play-knappen uden at få dårlig samvittighed. Ikke blot er de med til at give miljøet en hjælpende hånd ved at spare på krudt, kugler efterfølgende affald, deres donationer kommer også til at gøre en stor forskel for naturen og dyrelivet,” siger Tugce Keskin, der er projektleder hos CSR Aarhus.

Det koster minimum 500 kroner at få et digitalt fyrværkerishow inklusive et diplom. Men som Tugce Keskin siger:

”Der er ingen grænser for, hvor meget man må donere. Og eftersom der er tale om digitalt fyrværkeri, kan det fyres af igen og igen og igen. Så udover at støtte et godt formål får man også en portion genanvendeligt fyrværkeri, der kan skydes af inden døre,” siger hun.

Projektet ”Digitalt fyrværkeri” er et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og CSR Aarhus. Ønsker du at støtte projektet kan donorer det beløb som du ønsker til:

Sparekassen Danmark

Reg. Nr.: 8140

Konto nr.:  2075960673

Ønsker du at høre mere om projektet kan du kontakte projektleder Tugce Keskin på tlf.nr.: 60 18 33 91, eller e-mail: tk@csraarhus.dk.