CSR Aarhus donere 150 måltider til sundhedspersonale

Nyhed

Udgivet d. 19. marts 2020

I samarbejde med Restaurant Atrium, donerer CSR Aarhus 150 måltider til sundhedspersonale på Skejby Sygehus. 

I forbindelse med Corona pandemiens udbredelse og lockdown af samfundet, står mange restauranter med overskydende råvarer og mad, som de ikke kan komme af med. Den udfordring har Restaurant Atrium fundet en løsning på i samarbejde med CSR Aarhus.

Restauranten har i samarbejde med CSR Aarhus valgt at donere 150 portioner mad til sundhedspersonalet ved Skejby.

“Jeg synes, det er en god ide. Det tjener flere formål. Det hjælper restauranter med at komme af med deres råvarer, så det mindsker madspild, og det gør nogle mennesker glade. Så kan de få sig lidt ekstra lækkert med hjem at hygge sig med”, siger Claus Hommelhoff, næstformand i bestyrelsen i CSR Aarhus. Kilde: Aarhus Stiftstidende, 18 marts 2020.

Idéen opstod i forbindelse med at Søren Jakobsen, partner i Restaurant Atrium, sammen med sine kollegaer forsøgte at finde en løsning på, hvad de skulle gøre med det overskydende mad og råvarer de havde.

Han udtrykker det således: “Vi har det generelt dårligt med at smide mad ud. Så snakkede vi om, hvad vi gør med alt den mad, vi har liggende. Så vi kontaktede nogle folk, der måske ville hjælpe, som har lidt samme tankegang som os. Vi vil hellere få maden ud ad døren til kostpris, så det ikke går til spilde. Det ville være åndssvagt.” Kilde: Aarhus Stiftstidende, 18 marts 2020.

Claus Hommelhof bakkede op om idéen, som han blev præsenteret for af Søren, og trak CSR Aarhus i spil i forhold til tiltaget.